Zeytinburnu’nda Uyuşturucu Operasyonu

Zeytinburnu’nda bir eve yapılan operasyonda yaklaşık 11 kilogram mariuhana ile yaklaşık 1 kilogram kokain ele geçirilirken, biri kadın 3 şüpheli de gözaltına alındı.

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Maltepe Mahallesi’ndeki bir evde satışa hazır çok sayıda uyuşturucu madde bulundurulduğunu tespit etti. Bunun üzerine 18 Şubat’ta operasyon düzenlendi. Operasyonda U.A.A., M.T. ve T.T. isimli kadın şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 623 adet satışa hazır paketlenmiş halde 7 kilo 500 gram mariuhana, 3 parça halinde 3 kilo 400 gram mariuhana, satışa hazırlanmış 144 parça halinde 414 gram kokain, 436 gram taş kokain ele geçirildi. Yakalanan 3 şüpheli, işlemlerinin tamamlanmasının ardından uyuşturucu madde ticareti suçundan adli makamlara sevk edildi. – İSTANBUL

Related Posts

Trump ikinci başkanlık döneminde ‘vergi düzenlemesi’ zaferiyle elini güçlendirdi

ABD Başkanı Donald Trump, dün imzaladığı vergi indirimleri ve harcama kesintilerini içeren düzenlemeyle ikinci başkanlık döneminin ekonomik temel taşlarını atarken, yasalaşan tasarının 10 yılda bütçe açığını 3,4 trilyon dolar artırması bekleniyor.

Oslo – Bodrum hattında operasyon çete çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, elebaşılığını I.A.Ç., Y.K. ve A.P.’nin yaptığı 3 ayrı organize suç örgütüne yönelik İstanbul merkezli Niğde, Mersin, Adana, Konya ve Muğla ile Norveç’in başkenti Oslo’da ortak operasyonlar düzenlediklerini belirtti.

Muhammed Yakut’a Almanya’da cenaze töreni

Hollanda’da tahliye edildikten bir gün sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Muhammed Yakut’un cenazesi, vasiyeti üzerine Almanya’nın Duisburg kentinde defnedildi.

Son dakika… Özgür Özel kararını verdi! Amasya mitingi iptal edilmedi: Gözler saat 20.30’da!

Son dakika haberi… CHP’ye 3 büyükşehir belediyesine yönelik yeni operasyonların ardında bu sabah MYK’yi toplayan Genel Başkan Özgür Özel’in, bugünkü Amasya mitingini iptal edip etmeyeceği merak ediliyordu. Buna göre Özel, mitingi iptal etmeme karar aldı. Miting, saat 20.30’da gerçekleşecek.

Elon Musk’tan sorduğu soru Trump’ın başını yakacak: ABD sistemini kökten değiştirecek

Elon Musk, ABD’de iki parti sistemine meydan okuyacak yeni bir siyasi oluşum için ilk adımı attı. X’te başlattığı “Amerika Partisi kurulsun mu?” anketi saatler içinde yüz binlerce yanıt aldı. Musk, Senato ve Meclis’te az sayıda koltukla sistemi kilitleyebileceklerini savundu.

Son Dakika… Bir siyasi yasak talebi daha! İmamoğlu’nun diploma iddianamesi tamamlandı

Son Dakika Haberi… Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında 8 yıl 9 ay hapis cezası istendi. İddianamede ayrıca, siyasi yasak talep edildi.