Google, Gmail, Google Fotoğraflar ve Google Drive hizmetlerini kullanan kullanıcılarına, içeriklerinin kalıcı olarak silinebileceğini bildirmeye başladı. Daha önce Google Hesabı ile bu ürünlerden bir veya daha fazlasını kullanmış olan kullanıcılara gönderilen bir e-postada, şirket