Şekerbank’tan kritik karar: Hisse devri iptal edildi

İlbak Holding, Samruk-Kazyna Invest LLP’nin Hissesini Şekerbank’tan Devraldı

Şekerbank, Samruk-Kazyna Invest LLP’nin hisselerini İlbak Holding’e devretme sürecini tamamladığını duyurdu. Banka, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapmış olduğu açıklamada bu devir sürecinin sonlandığını bildirdi.

Şekerbank, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada, Samruk-Kazyna Invest LLP ile ilgili hisse devir sürecinin sona erdirilme kararını aldığını duyurdu.

27 Haziran 2024 tarihinde yapılan açıklamada, Şekerbank, İlbak Holding A.Ş.’ye devredilmek üzere bankanın ödenmiş sermayesinin %12,06’sına karşılık gelen hissenin Samruk-Kazyna Invest LLP tarafından devralınmasını başlatmıştı. Ancak, son gelişmeyle birlikte taraflar, bu süreçten vazgeçerek işlemi sonlandırdı.

Şekerbank’tan Kamuyu Aydınlatma Platformu’na Yapılan Açıklama

Şekerbank, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada, “27 Haziran 2024 tarihli açıklamamızda Samruk-Kazyna Invest LLP’nin sahibi olduğu ve bankamızın ödenmiş sermayesinin %12,06’sına denk gelen hissenin İlbak Holding AŞ’ye devri sürecini başlattığımızı duyurmuştuk. Ancak taraflar, belirtilen sürece devam etmeme kararı alarak süreci sonlandırdı” şeklinde bilgi verdi.

Related Posts

Bursa’nın ihracatı 116 ülkeyi geride bıraktı

Türkiye’nin en önemli sanayi kentlerinden Bursa, geçen yıl gerçekleştirdiği 18,2 milyar dolarlık ihracatla 116 ülkeyi geride bıraktı.

Altın almak için en doğru saat açıklandı! Fiyatlar bu zaman diliminde düşüyor

Altın alımında doğru gün kadar doğru saat de büyük önem taşıyor. Uzmanlara göre, özellikle sabah saatleri fiyatların daha düşük ve istikrarlı seyrettiği dönemler olarak öne çıkıyor. Gün içindeki dalgalanmaları takip etmeyen yatırımcılar ise zarar etme riskiyle karşı karşıya kalabiliyor.

Kayısıya alternatif olarak çilek üreten kadın siparişlere yetişemiyor

Malatya’nın Kale ilçesinde, kayısıya alternatif olarak çilek üretimine başlayan Hatice Kübra Bölükbaşıoğlu, sofralık olarak ürettiği ürünlere artan siparişleri karşılamaya çalışıyor.

Türkiye’de araç muayenede köklü değişim! Dünyada en yüksekler listesine girildi

Araç muayene istasyonlarında yeni dönem hazırlıkları başladı. 2024 verilerine göre 12,5 milyon olan muayene sayısı tekrarları ile 15 milyona yükselirken, dünyada en yüksek araç muayenesi yapılan ülkeler arasında Türkiye de yer alıyor. Türkiye’de …

Araç muayenesinde yeni dönem: TÜVTÜRK isim değiştiriyor!

Türkiye’de araç muayene sisteminde önemli bir değişiklik yaşanıyor. Yeni marka Turka, 2027’den itibaren hizmet vermeye başlayacak. Bayilik sistemiyle yaygınlaşacak bu dönüşüm sektörde yeni bir dönem başlatacak.

0 faizli kredi fırsatında son durum: İşte banka banka tutarlar

Bankaların sunduğu sıfır faizli kredi ve nakit avans kampanyalarına yönelmeye başladı. Bankalar da yaz dönemine özel olarak farklı tutar ve vade seçenekleriyle cazip fırsatlar sunarak bireysel müşterilerin ilgisini çekmeyi hedefliyor.