Sarıcakaya’da Yıldırım Yangını Kontrol Altında

Sarıcakaya’da Helikopter ile Orman Yangını Söndürüldü

Eskişehir’in Sarıcakaya ilçesinde meydana gelen orman yangını, helikopter ile yapılan müdahaleler sonucu kontrol altına alındı. Bugün öğleden sonra Beyköy Mahallesi’nde meydana gelen yangın, yıldırım düşmesi sonucu çıktı. Olay yerine Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait helikopter sevk edildi.

Hızlı bir şekilde olay yerine ulaşan helikopter, 4 sorti su bırakarak yangına müdahale etti ve alevler kontrol altına alındı. Ekipler, 4 arazöz ve 2 pikap ile yangın bölgesine ulaşarak soğutma çalışmalarına başladı. Yangının sapa bir noktada çıkması nedeniyle ekipler yaya olarak belli bir noktaya kadar ilerledi ve soğutma çalışmalarını sürdürdü.

Eskişehir’deki orman yangınına hızlı müdahale ile zamanında önlem alınarak, yangının yayılması engellendi. Sarıcakaya ilçesindeki ormanlık alan, helikopter ile yapılan başarılı operasyon sonucu koruma altına alındı. – ESKİŞEHİR

Related Posts

Trump, kripto tasarısı “GENIUS”ı  imzaladı

ABD Başkanı Trump, “Kripto ve kripto endüstrisinin geleceği ile ABD doları her zamankinden daha güçlü, daha büyük ve daha iyi olacak” diyerek “GENIUS” tasarısını imzaladı.

Aslı Baykal Özel CHP’sinin çetelesini çıkardı: Bunların yalanlarına yetişmek için tim gerekli

CHP eski Genel Başkanı merhum Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal, Özgür Özel yönetimindeki CHP’nin içine düştüğü duruma tepki gösterdi. “Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) falan boş. Bunlara karşı yalan hızına yetişmek için yalan timi gerekli.” diyen Baykal, “‘LGS’ diyor. LGS anlatıyorsun, ‘Belediyelere yapılan darbedir’ diyor. ‘Yolsuzluk’ o diyorsun, dönüyor ‘şeriat’ diyor. ‘Ya ne şeriatı’ diyorsun, ‘Atatürk’ diyor. Böyle böyle döngü devam. Allah kurtarsın.” ifadelerini kullandı.

Vali Aygöl’den Tatlı İkramı

Tunceli Valisi, marulunu unuttuğu polise tatlı ısmarlayıp, ‘İşi tatlıya bağladık’ dedi.

Vali Aygöl’den Tatlı İkramı

Tunceli Valisi, marulunu unuttuğu polise tatlı ısmarlayıp, ‘İşi tatlıya bağladık’ dedi.

Dünyaca ünlü eski futbolcunun evi soyuldu! Kupa ve madalyaları kayıp

Eski Juventus ve Fransa Milli Takımı’nın orta saha oyuncusu, aynı zamanda eski UEFA Başkanı Michel Platini’nin evi soyuldu. 70 yaşındaki ismin çok sayıda kupa ve madalyası çalındı.

Dünyaca ünlü eski futbolcunun evi soyuldu! Kupa ve madalyaları kayıp

Eski Juventus ve Fransa Milli Takımı’nın orta saha oyuncusu, aynı zamanda eski UEFA Başkanı Michel Platini’nin evi soyuldu. 70 yaşındaki ismin çok sayıda kupa ve madalyası çalındı.