Otomobil park halindeki ‘patpat’a çarptı: 2 yaralı

Ünye’de Tarım Aracına Çarpan Otomobilde Yaralılar!

Ünye ilçesinde Saraçlı Mahallesi Akkuş-Niksar Caddesi’nde meydana gelen trafik olayı endişe yarattı. Kent merkezine doğru seyir halinde olan Yusuf K. yönetimindeki 52 KB 321 plakalı araç, sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu yol kenarında park halinde bulunan tarım aracına çarptı.

Kaza neticesinde tarım aracında bulunan Mehmet Gürel ve Gökhan Demirel yaralandı. Olayın ardından çevredeki vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak durumu bildirdi. Sağlık ekibi, polis ve Ünye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri vakaya müdahale etti.

Yaralılara ilk yardımı sunan sağlık personeli, Mehmet Gürel ve Gökhan Demirel’i Ünye Devlet Hastanesine götürerek tedavi altına aldı. Yaralıların durumunun stabil olduğu belirtilirken, trafik akışı kısa süreliğine Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme ve Büro Amirliği ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve detaylı incelemeler devam ediyor. Bu tür trafik olaylarını önlemek için sürücülerin dikkatli olmaları gereklidir. Güvenliğimiz her şeyden önce gelmelidir.

Related Posts

Oslo – Bodrum hattında operasyon çete çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, elebaşılığını I.A.Ç., Y.K. ve A.P.’nin yaptığı 3 ayrı organize suç örgütüne yönelik İstanbul merkezli Niğde, Mersin, Adana, Konya ve Muğla ile Norveç’in başkenti Oslo’da ortak operasyonlar düzenlediklerini belirtti.

Muhammed Yakut’a Almanya’da cenaze töreni

Hollanda’da tahliye edildikten bir gün sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Muhammed Yakut’un cenazesi, vasiyeti üzerine Almanya’nın Duisburg kentinde defnedildi.

Son dakika… Özgür Özel kararını verdi! Amasya mitingi iptal edilmedi: Gözler saat 20.30’da!

Son dakika haberi… CHP’ye 3 büyükşehir belediyesine yönelik yeni operasyonların ardında bu sabah MYK’yi toplayan Genel Başkan Özgür Özel’in, bugünkü Amasya mitingini iptal edip etmeyeceği merak ediliyordu. Buna göre Özel, mitingi iptal etmeme karar aldı. Miting, saat 20.30’da gerçekleşecek.

Elon Musk’tan sorduğu soru Trump’ın başını yakacak: ABD sistemini kökten değiştirecek

Elon Musk, ABD’de iki parti sistemine meydan okuyacak yeni bir siyasi oluşum için ilk adımı attı. X’te başlattığı “Amerika Partisi kurulsun mu?” anketi saatler içinde yüz binlerce yanıt aldı. Musk, Senato ve Meclis’te az sayıda koltukla sistemi kilitleyebileceklerini savundu.

Son Dakika… Bir siyasi yasak talebi daha! İmamoğlu’nun diploma iddianamesi tamamlandı

Son Dakika Haberi… Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında 8 yıl 9 ay hapis cezası istendi. İddianamede ayrıca, siyasi yasak talep edildi.

Bir ilçemizin gizemli deprem kabusu! Bir ilçemizin gizemli deprem kabusu

Gemlik’te meydana gelen deprem 4.3 büyüklüğündeki deprem, Türkiye’de deprem araştırmasında tanınan deprem bilimcileri de bölgeye yoğunlaştırdı. uzmanlar, bölgede yer alan fayın uzun dönemli hareketinin bilinmediğine dikkat çekti