Kayseri’de tipi nedeniyle mahsur kalan 755 kişi kurtarıldı

Kayseri’de Kar ve Tipi Sebebiyle Mahsur Kalan 755 Kişi Kurtarıldı

Kayseri’nin 16 ilçesinde kar ve tipi nedeniyle mahsur kalan 755 kişi, kurtarma ekipleri tarafından güvenli bir şekilde kurtarıldı. Kurtarılan 755 kişiden 385’i kamu tesislerine yerleştirildi.

Kayseri’de dün yaşanan yoğun kar yağışı ve tipi, hayatı olumsuz etkiledi. Bu olumsuz hava koşulları nedeniyle 16 ilçede toplamda 118 mahsur kalma olayı ve 20 trafik kazası meydana geldi.

Yaşanan olaylardan etkilenen 755 kişi ise AFAD, ANDA, Jandarma, Kayseri Emniyet Müdürlüğü, sağlık ekipleri, itfaiye, Karayolları Bölge Müdürlüğü, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve çeşitli STK’ların katılımıyla kurtarıldı.

Related Posts

Irak, İsrail’e hava sahasını kapatabilir

İsrail, İran ile başlattığı savaşta Suriye ve Irak’ın hava sahalarını kullanarak İran’a saldırılar düzenledi. Irak da Suriye de İsrail’e hava sahalarını kullanmalarına izin verdiği için dünya kamuoyunda tepki topladı. Irak yönetimi yeniden bu durumun …

CHP’nin 10. mitingini Bayburt’ta: Miting alanına engel, üniversite tatil KYK yurtları boşaltıldı

CHP’nin ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinglerinin 10’cusunu Bayburt’ta gerçekleştirilecek. CHP’nin istediği alanda miting yapılmasına izin verilmezken, kentteki üniversite tatil edilerek KYK yurtlarının boşaltılması istendi.

Ali Babacan canlı yayında ilan etti: ‘Cumhurbaşkanı adayıyım’

Canlı yayında soruları yanıtlayan DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Cumhurbaşkanlığına aday olup olmayacağı sorusuna “Adayım” yanıtını verdi.

İsrail, İran’a karşı yürüttüğü operasyona neden “Yükselen Aslan” adını verdi?

İsrail, İran’a karşı yürüttüğü operasyona neden “Yükselen Aslan” adını verdi?

İzmir’de 79 bin 854 sentetik ecza hapı yakalandı

İzmir’de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 79 bin 854 sentetik ecza hapı ele geçirildi, gözaltına alınan 1 şüpheli tutuklandı.

Audi A8 hediye aldı soran yok, Megane’a bir kez bindi tutuklu

Suç örgütü lideri Aziz İhsan Aktaş’ın itirafları ile Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe tutuklandı. Gerekçe, Aktaş’ın şirketine ait Megane otomobili kullanması. Aynı Aktaş Isparta’ya lüks araç hibe etti, suç olmadı.