İzmir’de Tartışma Sonucu Bıçaklama Olayı: 6 Gözaltı

İZMİR Karşıyaka’da Bıçaklama Olayı: Yaralı Gencin Yardımına Vatandaşlar Yetişti

İZMİR’in Karşıyaka ilçesinde, bir grup kişi tarafından sırtından bıçaklanan Ö.H. (22) hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından 6 şüpheli polis tarafından gözaltına alındı. Olay anında yaralı gence yardım eden vatandaşın görüntüleri cep telefonuyla kaydedildi.

Olay, Bostanlı Mahallesi’nde saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Ö.H., henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartıştığı kişiler tarafından sırtından bıçaklandı. Çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Gelen sağlık ekibi, yaralı genci hastaneye götürdü. Polis, olayla ilgili şüphelilerin kimliklerini tespit edip gözaltına almak için çalışmalarına devam etti. M.T.Ç. (18), Y.C. (18), Ş.H. (19), M.E.A. (18), B.G. (19) ve S.D. (17) adlı şüpheliler yakalandı.

Olayın ardından vatandaşlar tarafından yardım edilen yaralı gencin görüntüleri ise bir kişi tarafından kaydedildi.

Related Posts

Tunç Soyer cezaevinden yazdı: ‘Dışarıya çıkınca hayatın bir anını bile ıskalamayacağım’

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Tunç Soyer, cezaevinden bir mektup yazdı. Soyer’in X hesabından avukatları aracılığıyla yapılan paylaşımda, “Dışarıya çıkınca hayatın bir anını bile ıskalamayacağıma söz veriyorum kendi kendime” ifadeleri yer aldı.

Baba oğul arasında buzlar eriyor

İngiltere Kralı III. Charles (76) ile oğlu Prens Harry (40) arasında uzun süredir devam eden gerginlikte ilk yumuşama adımı atıldı.

İran’ın nükleer programını Putin de terk etti

Putin, İran’a uranyum zenginleştirmeyi tamamen bırakmasını önerdi. İsrail’le yaşanan son savaş sonrası tutumunu sertleştiren Moskova, bu pozisyonu Trump ve Macron’a da iletti. Tahran ise öneriyi reddetti.

Filistin topraklarını gasbeden İsrailliler Batı Şeria’nın kuzeyinde 3 Filistinliyi darbetti

İşgalci İsrailliler, Mesudiye bölgesi yakınlarında Filistinli sivillere saldırdı. Filistin Kızılayı, yaralanan 3 kişiye olay yerinde müdahalede bulunduklarını açıkladı.

Fiyatları birden yukarı fırlayacak! Her sabah severek tüketiliyor ama…

Trump’ın bu kritik kararının 1 Ağustos’ta yürürlüğe girmesi bekleniyor. Söz konusu karar ABD’li tüketiciler için arz kesintileri ve daha yüksek fiyatlar endişesi de beraberinde getirdi. Öte yandnan kararla birlikte ithal kahvelere de zam gelmesi …

İsrail’den İran’a yeni tehdit

İsrail Savunma Bakanı Israel Katz, İsrail Hava Kuvvetleri pilot kursu mezuniyet töreninde yaptığı açıklamada, “Bu mezuniyet töreni, diktatör Hamaney’e ve İran’daki Ayetullahlar çetesine doğrudan bir mesajdır: Saklanabileceğiniz bir yer yok. Geri dönmemiz gerekirse, daha büyük bir güçle döneriz” dedi.