İstanbul Kent Üniversitesi’nde ‘1 Günlüğüne Kent’li Etkinliği Gerçekleşti

İSTANBUL Kent Üniversitesi tarafından her yıl düzenlenen ‘1 Günlüğüne Kent’li’ etkinliği, 27-28 Ocak tarihinde gerçekleştirildi. Etkinlikte aday öğrenciler, akademisyenlerle birebir ders işleyerek üniversiteli olma deneyimi yaşadı. Diş Hekimliği Fakültesi’nin etkinliği Taksim kampüsünde düzenlenirken, diğer bölümler ise Kağıthane kampüsünde aday öğrencilerle buluştu.

Etkinlik kapsamında Diş Hekimliği, Eczacılık, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Ekonomi ve Finans, Psikoloji (İngilizce ve Türkçe), Uluslararası İlişkiler (İngilizce), Beslenme ve Diyetetik, Çocuk Gelişimi, Dil ve Konuşma Terapisi, Ebelik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Hemşirelik, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, İç Mimarlık, Görsel İletişim Tasarımı, Dijital Oyun Tasarımı, Radyo, Televizyon ve Sinema, İlk ve Acil Yardım, Patoloji Laboratuvar Teknikleri ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri gibi birçok bölümde aday öğrencilerle tanışma fırsatı sağlandı.

TÜM DETAYLARI ÖĞRENME FIRSATINA SAHİP OLDULAR

Akademisyenler tarafından işlenen demo derslerde, bölümlerin içerikleri ve kariyer fırsatları detaylı şekilde aktarıldı. Ayrıca, Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğü önderliğinde düzenlenen kulüp etkinlikleriyle aday öğrenciler, İstanbul Kent Üniversitesi’nin sosyal olanaklarını yakından tanıma şansı buldu. Aday öğrencilerin ilgi ve talepleri doğrultusunda gerçekleşen etkinlikte, tanıtım uzmanları tüm gün boyunca katılımcılara rehberlik etti ve birebir sorularını yanıtladı. Bu sayede aday öğrenciler, merak ettikleri tüm detayları öğrenme fırsatına sahip oldu.

Related Posts

17 yaşındaki gaspçıya ev hapsi verilmişti, yeni deliller ortaya çıkınca tutuklandı

Kadıköy’de, bir kişinin kolyesini bıçak tehdidiyle gasbedilmesine ilişkin “ev hapsi” şeklindeki adli kontrol tedbiri uygulanmasına hükmedilen 17 yaşındaki şüphelinin yeni deliller doğrultusunda tutuklanmasına karar verildi. Şüpheli ifadesinde, “Beni yanımdaki çocuklar teşvik etmiştir” dedi.

Özel’den Erdoğan’a ‘hak vaki olana kadar’ yanıtı: Yaşamasına itirazımız yok ama asgari ücretlinin, emeklinin perişanlık çekmesine var!

Özel’den Erdoğan’a ‘hak vaki olana kadar’ yanıtı: Yaşamasına itirazımız yok ama asgari ücretlinin, emeklinin perişanlık çekmesine var!

Saray’dan ‘yüzde 50+1’ mesajı! Madde madde sıraladı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, “Yüzde 50+1 kuralının korunması demokratik birikimin gereğidir” ifadelerini kullandı.

Fatih Erbakan’dan baba Erbakan’a atıf: Yeni bir dünyanın ilk adımı D-60’ın kurulmasıdır

Fatih Erbakan’dan baba Erbakan’a atıf: Yeni bir dünyanın ilk adımı D-60’ın kurulmasıdır

Avustralya uyardı: Çin’in nükleer hamlesi Asya-Pasifik için tehdit oluşturuyor

Avustralya uyardı: Çin’in nükleer hamlesi Asya-Pasifik için tehdit oluşturuyor

Şara’dan şaşırtan çıkış: İsrail’e İsrail dergisi aracılığıyla barış çubuğu uzattı

“Ortak düşmanlarımız var” diyen Şara, “Hiçbir ulus, gökyüzü korkuyla dolu olduğunda refaha kavuşamaz” ifadelerini kullandı