İddia: DEM Partili iki ismin İmralı ziyareti hava şartları nedeniyle ertelendi

DEM Partisi, İmralı’ya Gitmek İçin Gönderilen Heyetin Ziyareti Hava Şartları Nedeniyle Ertelendi

DEM Partisi’nin PKK lideri Abdullah Öcalan ile görüşmek amacıyla İmralı’ya göndermek üzere başvuruda bulunduğu iddiasına olumlu yanıt geldi. Bu doğrultuda, DEM Partili milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder ile Pervin Buldan‘ın bugün İmralı’ya gitmesi bekleniyordu. Ancak, planlanan deniz yoluyla gerçekleştirilmesi planlanan ziyaret, kötü hava koşulları sebebiyle haftaya ertelendi.

MHP lideri Bahçeli, uzun süredir DEM Partisi ve İmralı arasındaki görüşmelerin faydalı olacağı yönünde açıklamalar yapıyordu. Sabah gazetesinin iddiasına göre, DEM Partisi İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ile Van Milletvekili Pervin Buldan’a İmralı ziyareti için izin verildi.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre, bugün gerçekleştirilmesi planlanan ziyaret, olumsuz hava şartları nedeniyle ertelendi. Görüşmenin haftaya gerçekleşeceği belirtiliyor.

TIKLAYIN – Sabah: DEM Partisi’nin Öcalan’la görüşme talebi kabul edildi, iki isim bugün ya da yarın İmralı’ya gidiyor

Related Posts

CHP ‘aşırı sıvı kaybından’ şehit olan askerleri sordu: ‘TSK’yı Kerbelâ’ya çevirdiniz!’

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Hatay’da aşırı sıvı kaybına bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden erler için Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi.

Hindistan’da feci kaza: 18 ölü 10 yaralı

Hindistan’ın Jharkhand eyaletine bağlı Deoghar bölgesinde kamyonun otobüse çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 18 kişi yaşamını yitirdi, 10 kişi yaralandı.

Jeremy Corbyn yeni parti kuruyor

İngiltere’de Keir Starmer liderliğindeki İşçi Partisi, sağ politikalarla özdeşleşirken partinin eski liderlerinden Jeremy Corbyn, yeni bir sol siyasete öncülük ediyor. “Sizin Partiniz” adıyla yola çıkan partinin kuruluş çağrısına 24 saatte 300 bin kişinin yanıt verdi.

Sigaraya zam geldi: 100 lirayı buldu

TÜİK’in açıkladığı enflasyon verilerinin ardından ÖTV artışı sigaraya da yansıdı. Yeni zamla birlikte en ucuz sigara 85, en pahalı sigara ise 100 liraya yükseldi. Yeni fiyatlar 29 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Trump’tan Epstein açıklaması: Adasına gitme ayrıcalığım hiç olmadı

ABD Başkanı Donald Trump, cinsel istismar suçlamalarıyla adı anılan ve 2019’da cezaevinde intihar eden Jeffrey Epstein’ın Karayipler’deki özel adasına hiç gitmediğini ve daveti reddettiğini söyledi.

60 milyon kullanıcıyı ilgilendiriyor… Instragram’dan yeni güncelleme

Instagram’ın yeni “haritalı paylaşım” özelliği, kullanıcıların konumlarını sokak ve apartman düzeyinde göstermesiyle gizlilik endişelerine yol açtı. Uzmanlar söz konusu özelliğin kapatılması için çağrıda bulunurken vatandaşlar da bu durumu araştırmaya başladı. Peki söz konusu özellik nasıl kapatılır