HSK ataması: 278 hakim, savcı ve savcı, yeni görevlerine atandı

T24 Haber Merkezi

Hâkimler ve Savcılar Kurulu Başkanlığı’nın adli yargı hakim, savcı ve cumhuriyet savcısı atamalarına ilşkin kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Adli yargı hakim, savcı  ve cumhuriyet savcılarının 2802 saylı Hakimler ve Savcılar Kanunu gereğince atanmalarına ilişkin, Hakimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesinin 06.02.2025 tarihli ve 222 sayılı atama kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile  278 hakim, savcı ve cumhuriyet savcısnın ataması yapıldı. Ataması yapılan hakim,savcı ve cumhuriyet savcılarının listesi Resmi Gazete’nin yayımlanan bugünkü sayısında yer aldı.


Öykü Karayel, Burak Deniz ve Osman Sonant, Umami filmini anlattı

 

Related Posts

Beton mikseri dehşet saçtı! Meksika’daki kazada 21 kişi öldü

Meksika’nın Puebla eyaletindeki Cuacnopalan-Oaxaca otoyolunda beton mikseri dehşet saçtı. Yerel medya, beton mikserinin başka bir aracı sollamaya çalıştığı sırada karşı şeride geçip önce otobüse, sonra minibüse çarpıp şarampole yuvarlanarak alev …

PKK’nın silahları nereye bırakacağı belli oldu iddiası

PKK terör örgütünün kendini feshetmesinin ardından silah bırakma süreci için Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) ve MİT’in ortaklaşa çalışacağı, IKBY kontrolündeki Duhok, Amediye ve Köysancak bölgelerinde silah bırakılacağı ve kayıtların MİT tarafından tutulacağı öne sürüldü.

DEM Partili Tuncer Bakırhan’ın önerisi binlerce korucuyu kızdıracak

DEM Partili Bakırhan, terör örgütü PKK’nın silah bıraktığını belirterek artık Doğu ve Güneydoğu’da görev yapan koruculara gerek kalmadığını söyledi. Bakırhan, “Korucuları işsiz bırakmayacağız inşallah. Elindeki silahı al, ver sopayı, köyde hayvan baksın. Daha onurlu bir görevdir” ifadelerini kullandı.

Rus diplomatik kaynaklar: Putin, Ukrayna ile barış görüşmesi için İstanbul’a gelmiyor | Rus heyette kimler olacak?

Rus diplomatik kaynaklar: Putin, Ukrayna ile barış görüşmesi için İstanbul’a gelmiyor | Rus heyette kimler olacak?

Filistin: Gazze Şeridi’ndeki 93 bin çocuk açlık tehlikesi altında

Filistin’in Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Riyad Mansur, tüm dünyaya Gazze Şeridi’ne uygulanan İsrail ablukasını kırma çağrısı yaparak, bölgede 93 bin Filistinli çocuğun açlık tehlikesiyle karşı karşıya olduğu uyarısında bulundu.

ABD’den 9 Bin Afgan İçin Geri Dönüş Kararı: TPS Programı Sona Eriyor

ABD İç Güvenlik Bakanlığı, Afganistan vatandaşları için uygulanan Geçici Koruma Statüsü (TPS) programını sonlandırma kararı aldı. Kararın, ülkede yaşayan yaklaşık 9 bin Afgan’ı sınır dışı riskiyle karşı karşıya bırakabileceği belirtiliyor.