FETÖ Üyesi Erzurum’da Yakalandı

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı, 6 Yıl 3 Ay Hapis Cezası Bulunan Bir Kişiyi Yakaladı

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişiyi yakaladı.

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Yakutiye İlçe Jandarma Komutanlığının yürüttüğü operasyon sonucunda, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olan bir kişi 24 Ocak 2025 tarihinde Yakutiye ilçesinde yakalandı. Hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan örgüt mensubu, adli makamlara sevk edilerek tutuklandı ve Erzurum H Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Terör örgütleri ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” ifadelerine yer verildi. – ERZURUM

Related Posts

Zehirli mantar operasyonu: Hastalık yayacaklardı yakalandılar

Üç Çin vatandaşı, tehlikeli bir mantarı ülkeye sokmaya çalışırken yakalandı. Uzmanlar gıda güvenliğinin ciddi risk altında olduğu uyarısında bulundu.

Kuveyt ve Umman, İran’daki vatandaşlarını tahliye ediyor

Kuveyt, devam eden İsrail saldırıları nedeniyle İran’dan tahliye edilen vatandaşlarının ilk grubunun ülkeye ulaştığını duyururken Umman da vatandaşlarının tahliyesinin 5. aşamasının tamamlandığını bildirdi.

Turistik koylarda hız sınırlaması getirildi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde hemen her yıl yaşanan deniz kazalarının önüne geçilebilmesi için Liman Başkanlığı tarafından hız sınırlaması getirildi.

ABD’li diplomat dünyanın gözü önünde İsrail’e açtı ağzını yumdu gözünü: Ama hepsi dil sürçmesinden ibaretti

ABD’nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilciliği Geçici Maslahatgüzarı Dorothy Shea, yanlışlıkla “İsrail hükümeti tüm bölgeye kaos, terör ve acı yayıyor.” ifadelerini kullandı. Shea, New York’taki BM Güvenlik Konseyi’nde (BMGK) İsrail’in İran’a …

Bartın’da endişelendiren görüntüler: Harekete geçildi, inceleme başlatıldı

Bartın’ın önemli tatil beldelerinden İnkumu’nda kirlilik ve mazot kokusu endişeye neden oldu. İhbar üzerine harekete geçen ekipler, inceleme başlattı.

Gelir İdaresi Başkanlığı 81 sözleşmeli personel alacak

Gelir İdaresi Başkanlığı 81 sözleşmeli personel alacak