Erbakan: Uyuşturucu ticareti yapanlara idam cezasını getireceğiz

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan Güçlü Açıklamalar

Yeniden Refah Partisi (YRP) lideri Fatih Erbakan, uyuşturucu ticaretiyle mücadelede sert adımlar atmaya hazır olduklarını belirtti. Erbakan, “Gerekirse uyuşturucu kaçakçılarına Suudi Arabistan’da olduğu gibi idam cezası getireceğiz. Bu son derece önemli bir konudur” dedi.

Çanakkale ziyareti sırasında konuşan YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin değerlerine uygun medya yayınları ve aile yapılarına odaklanacaklarını vurguladı. Erbakan, 6284 sayılı kanun gibi aile ve sosyal politikaları etkileyen yasaların değişeceğini belirterek, “Bizim iktidarımızda yerli ve milli yasalarla aile yapımızı koruyacağız. Boşanmayı zorlaştıran evlenmeyi kolaylaştıran yasaları hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Uyuşturucuyla etkili bir şekilde mücadele etmenin dördüncü adımı olarak idam cezasına vurgu yapan Erbakan, aynı zamanda ahlaki eğitimlerin önemine değindi. Erbakan, “Uyuşturucu ticareti yapanlara caydırıcı cezalar getireceğiz. Suudi Arabistan’da olduğu gibi idam cezası uygulamayı düşünüyoruz. Bu konu çok önemlidir. Sentetik uyuşturucular ve bonzailer insanları zombiye çeviriyor, bu yüzden cezaların ağırlaştırılması gerekiyor” şeklinde konuştu.

Erbakan ayrıca, milli görüşün maddi ve manevi kalkınma hedefleri doğrultusunda bu aziz milleti refaha kavuşturacaklarını ifade etti. Partisinin projelerinin hazır olduğunu belirten Erbakan, “Allah rızası için çalışan kadrolarımızla milletimizi saadet ve selamete ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi. (DHA)

Related Posts

Kulis: Erdoğan, Marmaris’te kabine üstüne çalıştı; ‘pasif isimlerle yola devam etmeme’ kararı aldı

Kulis: Erdoğan, Marmaris’te kabine üstüne çalıştı; ‘pasif isimlerle yola devam etmeme’ kararı aldı

TIR’ın arkasına tutunan bisikletlinin akılalmaz yolculuğu kamerada

Antalya’nın Alanya ilçesinde bir bisiklet sürücüsünün TIR’ın arkasına tutunarak yaptığı tehlikeli yolcuk, seyir halindeki bir otomobil sürücüsü tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Irak, İsrail’e hava sahasını kapatabilir

İsrail, İran ile başlattığı savaşta Suriye ve Irak’ın hava sahalarını kullanarak İran’a saldırılar düzenledi. Irak da Suriye de İsrail’e hava sahalarını kullanmalarına izin verdiği için dünya kamuoyunda tepki topladı. Irak yönetimi yeniden bu durumun …

CHP’nin 10. mitingini Bayburt’ta: Miting alanına engel, üniversite tatil KYK yurtları boşaltıldı

CHP’nin ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinglerinin 10’cusunu Bayburt’ta gerçekleştirilecek. CHP’nin istediği alanda miting yapılmasına izin verilmezken, kentteki üniversite tatil edilerek KYK yurtlarının boşaltılması istendi.

Ali Babacan canlı yayında ilan etti: ‘Cumhurbaşkanı adayıyım’

Canlı yayında soruları yanıtlayan DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Cumhurbaşkanlığına aday olup olmayacağı sorusuna “Adayım” yanıtını verdi.

İsrail, İran’a karşı yürüttüğü operasyona neden “Yükselen Aslan” adını verdi?

İsrail, İran’a karşı yürüttüğü operasyona neden “Yükselen Aslan” adını verdi?