Çeyrek altınla 7 kilo et satın aldı: Altın sahte çıktı

Ankara Keçiören’de Kasaba Altın Dolandırıcılığı Şoku

Keçiören’de 25 yıllık kasap Aydın Avcı, dükkanında yaşadığı talihsiz bir olayla sarsıldı. Bir müşteriye çeyrek altın karşılığında 7 kilo et satan Avcı, sonradan altının sahte olduğunu fark etti. Yaşanan bu dolandırıcılık olayı, dükkanın güvenlik kamerasına da yansıdı ve Avcı konuyu polise bildirdi.

Avcı, şikayette bulunurken şüphelinin yanında 15 kişilik bir grup olduğunu ve büyük bir miktar et aldıklarını belirtti. Avcı, dolandırıcının 65-70 yaşlarında olduğunu ve sık sık benzer yöntemlerle insanları kandırdığını ifade etti. Türkiye Kasaplar Federasyonu Ankara Temsilcisi Sebahattin Bulut da benzer vakaların arttığını ve kasapların bu tür dolandırıcılık faaliyetlerine karşı dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı.

Olayın ardından polis, şüphelinin yakalanması için çalışmalara başladı. Dolandırıcıların et aldıkları ürünleri başka yerlerde satıp kar ettiği de belirtilirken, esnafın daha dikkatli olması gerektiği uyarısında bulunuldu. Altın dolandırıcılığıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

İran’ın nükleer programını Putin de terk etti

Putin, İran’a uranyum zenginleştirmeyi tamamen bırakmasını önerdi. İsrail’le yaşanan son savaş sonrası tutumunu sertleştiren Moskova, bu pozisyonu Trump ve Macron’a da iletti. Tahran ise öneriyi reddetti.

Filistin topraklarını gasbeden İsrailliler Batı Şeria’nın kuzeyinde 3 Filistinliyi darbetti

İşgalci İsrailliler, Mesudiye bölgesi yakınlarında Filistinli sivillere saldırdı. Filistin Kızılayı, yaralanan 3 kişiye olay yerinde müdahalede bulunduklarını açıkladı.

Fiyatları birden yukarı fırlayacak! Her sabah severek tüketiliyor ama…

Trump’ın bu kritik kararının 1 Ağustos’ta yürürlüğe girmesi bekleniyor. Söz konusu karar ABD’li tüketiciler için arz kesintileri ve daha yüksek fiyatlar endişesi de beraberinde getirdi. Öte yandnan kararla birlikte ithal kahvelere de zam gelmesi …

İsrail’den İran’a yeni tehdit

İsrail Savunma Bakanı Israel Katz, İsrail Hava Kuvvetleri pilot kursu mezuniyet töreninde yaptığı açıklamada, “Bu mezuniyet töreni, diktatör Hamaney’e ve İran’daki Ayetullahlar çetesine doğrudan bir mesajdır: Saklanabileceğiniz bir yer yok. Geri dönmemiz gerekirse, daha büyük bir güçle döneriz” dedi.

Bakan Murat Kurum, İtalyan mevkidaşı ile görüştü

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İtalya Çevre ve Enerji Güvenliği Bakanı Gilberto Pichetto Fratin ile bir araya gelerek iklim değişikliğiyle mücadele kapsamında Türkiye’nin yürüttüğü çalışmaları ve iki ülke arasındaki iş birliği fırsatlarını değerlendirdi.

İstanbul’un en gözde sahillerinde: Denize girmek yasaklandı

İstanbul Beykoz’da dalga yüksekliği nedeniyle denize girmek yasaklandı.