AYT SINAV YORUMLARI: 2025 YKS AYT kolay mıydı, zor muydu? AYT nasıldı? Öğrenci görüşleri

2025 AYT Sınav Yorumları ve Öğrenci Görüşleri

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) kapsamında ikinci oturum olan Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) heyecanı devam ediyor. Önceki yıllarda sınava giren adaylar, sınavın zorluk derecesi hakkında çeşitli görüşler belirtmişti. Bugün de öğrencilerin AYT sınavıyla ilgili yorumları merakla bekleniyor. AYT sınavı nasıl geçti? İşte detaylar…

2025 AYT Yorumları

AYT sınavı sonrası öğrencilerin yorumları 12.30’dan itibaren gelmeye başlayacak. Bazı öğrenci ve veliler ise sınav öncesi yaşadıkları duyguları paylaşıyor:

  • Sinem Gürleyen: Sınava hazırlanan oğlu için endişeli olduğunu belirterek, kendini rahatlatmaya çalıştığını söylüyor.
  • Ayhan Yıldırım: Kızının sınav öncesindeki başarısına güvendiğini ifade ediyor.
  • Sümeyye Yıldırım: Sınav sonrası yaşadığı deneyimleri ve gelecek planlarını paylaşıyor.

Öğrenci Görüşleri

Ursula Sümeyye Çelik: YKS’ye ilk defa girdiğini belirterek, sınavın zorluk derecesi hakkında düşüncelerini paylaşıyor.

Akın Birol: Sınav sonrası yaşadığı rahatlama hissini ve gelecek beklentilerini aktarıyor.

Özcan Çeliker: Matematik sınavında yaşadığı zorlukları ve son hazırlıklarını anlatıyor.

Veli Görüşleri

Turan Sevil (veli): Kızı için duygularını ve destekleyici yaklaşımını dile getiriyor.

Efe Türkyılmaz: Hedeflerini ve sınavdaki beklentilerini açıklıyor.

Seher Türkyılmaz (veli): Veli olarak yaşadığı duyguları ve sürece dair hislerini paylaşıyor.

1 Milyon 721 Bin 60 Öğrenci Ter Döküyor

AYT’ye katılan 1 milyon 721 bin 60 aday arasında gerilim ve heyecan devam ediyor. Sınav süresince öğrencilerin yanında bekleyen velilere uyarılar yapılıyor. AYT’de toplam 160 soru sorulacak ve adaylar 180 dakika sürecek sınavda ter dökecek. Sınav, binlerce binada ve salonunda gerçekleştirilecek.

Related Posts

Baba-oğul harvard’dan dereceyle mezun oldu

Dünyanın en iyi üniversitesi Harvard’ı 30 yıl önce Sinan Kurmuş, şimdi de oğlu Ali Kurmuş “Onur Derecesi”yle bitirdi. Harvard tarihinde ilk olan Türk baba-oğulun başarısı alkışlandı. CERN’de deneylere katılan Ali Kurmuş nükleer fizikçi olacak.

Antik dönemden bugüne uzanan yerel lezzetler: 07/07 Gastrofest’in beşincisi Antalya’da düzenlendi

Antik dönemden bugüne uzanan yerel lezzetler: 07/07 Gastrofest’in beşincisi Antalya’da düzenlendi

Antik DNA araştırması yeni veriler ortaya koydu: Çatalhöyük anaerkil miydi?

Antik DNA araştırması yeni veriler ortaya koydu: Çatalhöyük anaerkil miydi?

ALES giriş yerleri belli oldu

ALES giriş yerleri belli oldu

Eski ehliyet yenileme ücreti 2025 | Ehliyet yenileme ne zaman bitecek, son gün ne zaman? Ehliyet yenileme evrakları neler, randevu nasıl alınır? Son gün yaklaşıyor!

Ehliyet yenileme başvurusunda son tarih yaklaşıyor. Eski tip ehliyetini henüz yenilemeyen vatandaşları yakından ilgilendiren çipli sürücü belgesi için başvurular temmuz sonunda sona erecek. Ağustos ayından sonra ehliyet yenilemek isteyenler için yeni ücret ödemesine tabii olacak. Eski sürücü belgelerinin yenilenmesi için mevcut ücret ödeme 15 lira iken, bu ücret, B sınıfı sürücü belgesi için 1 Ağustos itibarıyla 7 bin 438 liraya yükselecek. Henüz başvurularını yapmayanlar, Ehliyet yenileme ne zaman bitecek, son gün ne zaman? sorularına yanıt arıyor. Peki, Eski tip sürücü belgeleri nasıl yenilenir, gerekli evraklar neler? İşte, son başvuru tarihi ve ayrıntılar.

ASKİ Ankara su kesintisi 23 Haziran 2025 || Ankara’da sular ne zaman, saat kaçta gelecek?

Ankara’da yaşayan vatandaşlar, 23 Haziran 2025 Pazartesi günü ASKİ tarafından duyurulan su kesintileri nedeniyle günlük planlarını yeniden düzenliyor. Başkent’in çeşitli ilçelerinde planlı ve plansız su kesintileri yaşanırken suların ne zaman geleceği merak konusu. Arıza onarım ve bakım çalışmaları nedeniyle uygulanan kesintilerin saat kaçta biteceği, hangi mahallelerin etkileneceği ve suyun ne zaman geri geleceği konusunda tüm detaylar ASKİ’nin resmi açıklamalarıyla netleşti. Peki, 23 Haziran Ankara’da sular ne zaman, saat kaçta gelecek?