AKOM açıkladı: Yağmur İstanbul’u ne zaman terk edecek?

İstanbul başta olmak üzere yurdun büyük bir kısmında sağanak ve bulutlu bir hava hakim. AKOM, yağmurun İstanbul’u terk edeceği günü duyurdu.

AKOM’dan yapılan açıklamada, “İstanbul başta olmak üzere yurdumuzun tamamına yakın bölümünde orta Akdeniz üzerinden gelen alçak basınç etkisiyle hafta boyunca çok bulutlu ve aralıklarla sağanak ve gök gürültülü sağanak geçişlerinin yaşanacağı sıcaklıkların 14-18 derece aralığında bahar değerlerinde seyredeceği tahmin edilmektedir” denildi.

İstanbulluları 3 Nisan Perşembe günü hafif yağmur geçişi beklenirken cuma cumartesi günü yağış bekleniyor.

Pazar günü ise gök gürültü sağanak yağmur bekleniyor.

Related Posts

Bodrum’dan bayram dönüşü kazalarla başladı 4 yaralı

Muğla’nın turistik ilçesinden bayram dönüşleri bugün akşam saatlerinden itibaren başladı. Yoğun trafik ve acele nedeniyle meydana gelen kazalarda 4 kişi yaralandı.

Rusya: Ukrayna sahada yeni gerçeklerle karşı karşıya kalacak

Medvedev, Telegram kanalından yaptığı açıklamada, Rusya-Ukrayna Savaşı’na ilişkin açıklamalarda bulundu. Ukrayna’nın müzakerelerde savaşın gerçeklerini kabul etmek istemediğini savunan Medvedev, şunları kaydetti: “Onlar (Ukraynalılar), defalarca …

Trump’tan Musk’a: Bunu yaparsa sonuçlarına katlanır

ABD Başkanı Donald Trump, Elon Musk’ın “başkanlık makamına saygısızlık yaptığını” savundu ve onunla ilişkisinin artık bittiğini düşündüğünü söyledi. Trump ayrıca, Musk’ın Cumhuriyetçi adaylar karşısında Demokrat adaylara finansal destek vermesi durumunda ciddi sonuçlarla karşı karşıya kalacağını vurguladı.

Denizhan’ın hayallerini yıktılar

9 yaşındaki Denizhan, babası Murat Çalık’a götürmek için el ele resimlerini çizdi. Küçük çocuk resmi heyecanla götürdü ama babasının nakledildiğini öğrenince yıkıldı

Diyarbakır’daki yangın faciasında 4 gözaltı

Kayapınar ilçesinde dün 13 katlı bir apartmanda çıkan ve aynı aileden 4 kişinin yaşamını yitirdiği yangına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 4 kişi gözaltına alındı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, olayın sorumlularının belirlenmesi amacıyla geniş çaplı soruşturma başlattı.

Ölümlü kazaya neden olan 14 yaşındaki sürücü adliyede

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yolun karşısına geçmek isteyen Mustafa Akkalem’e (44) otomobille çarpıp ölümüne neden olan sağ kolu dirseğinin altından ampute Muhammet Y. (14) adliyeye sevk edildi.