Afyonkarahisar’da Kurumlar Arası İşbirliği Toplantısı Gerçekleştirildi
Afyonkarahisar’da, Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı kurumların temsilcilerinin katılımıyla koordinasyon toplantısı düzenlendi. Toplantı Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nde gerçekleşti ve ildeki kurumların yöneticilerinin katılımıyla yapıldı.
Toplantı sonrasında kurumun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, her ay ilimizde bulunan bakanlığa bağlı kurumlar arasındaki koordinasyonun sağlanarak işbirliğinin arttırılması amacıyla bu tür toplantıların düzenlendiği belirtildi. Şubat ayı toplantısı, İl Müdürlüğümüz Zafer Toplantı Salonunda gerçekleşti ve kurumlar arası işbirliğinin arttırılması için çalışmaların istişare edildiği ve karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.
İldeki tarım ve ormancılık faaliyetlerinin koordinasyonu ve işbirliğinin güçlendirilmesi adına düzenlenen toplantı, katılımcılar arasında olumlu bir atmosferde gerçekleşti ve başarılı bir şekilde sonuçlandı.
More Stories
Tren raylarında İkinci Dünya Savaşı’ndan kalma bomba bulundu
Otomobil TIR’a çarptı: 3 yaralı
Bahçeli’den sürpriz bir görüşme daha! Ahmet Türk’ü aradı