Anne Nikah Memuru, Kızıyla Damadı Evlendirdi

Zonguldak Muslu Belediyesi’nde 20 Yıllık Nikah Memuru Sibel Altaytaş, Kızının Nikahını Kıydı

Zonguldak’ta Muslu Belediyesi’nde 20 yıldır nikah memurluğu yapan Sibel Altaytaş, kızı İldem Altaytaş ile Yüksel Karaman’ın nikahlarını kıydı. Kilimli ilçesine bağlı Muslu beldesinde bulunan Belediye Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen törene davetliler büyük ilgi gösterdi.

İldem Altaytaş ve Yüksel Karaman çiftinin nikahını kıymak için sahneye Muslu Belediyesi’nin 20 yıllık deneyimli nikah memuru Sibel Altaytaş çıktı. Tören boyunca duygu dolu anlar yaşandı ve Altaytaş, duygusal bir konuşma yaparak çifti evlendirdi.

Gelinin annesi Sibel Altaytaş, “Çok teşekkür ederim hepinize, bilmiyorum. Kızımın nikahını kıymak bana nasip oldu. Ağlarsam kusura bakmayın” diyerek duygularını dile getirdi.

Altaytaş, kızına ve damadına evlilikleri için mutluluklar dileyerek aile cüzdanını takdim etti. Davetliler ise çifte ve nikah memuruna alkışlarla destek verdiler.

Genç çift ve misafirler daha sonra eğlenceli bir gece geçirirken, gelin ve damat zeybek oynayarak davetlileri coşturdular.

Related Posts

Beylikdüzü’nde 45 yaşındaki kadın, kızına intihar mesajı atıp kendisini camdan aşağıya attı

İstanbul Beylikdüzü’nde yaşayan 45 yaşındaki N.G isimli kadın, psikolojik sorunları nedeniyle kızına hayatına son vereceğini belirten bir mesaj gönderdikten sonra, dördüncü kattaki evinin camından atladı. Olayı gören genç kız sinir krizi geçirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan kadını hastaneye kaldırmak isterken düşürdü. Tüm müdahalelere rağmen kadın hayatını kaybetti.

Camideki korkunç cinayetin görüntüleri ortaya çıktı

Kayseri’de Yasin Ş.’nin (32), 1 hafta önce park yeri nedeniyle tartıştığı komşusu Şevki Tanrıkulu’nu (63) camide namaz kılarken bıçaklayarak öldürdüğü olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Göktaş: Şehit ve Gazilerimizin Yanındayız

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Bizler, şehit ve gazilerimizin emanetlerine sahip çıkmak, onlarla bu yolda yürümek ve bu süreci beraber inşa etmekten memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Rektörlük, yetkisini aştı… Öğrenciye ‘yürüyüş’ soruşturması: Üniversite ihbar etti!

Eskişehir’deki Osmangazi Üniversitesi’nden, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’ne kadar yapılan “İmamoğlu” yürüyüşünde, bir öğrenci hakkında soruşturma başlatıldı. Anadolu Üniversitesi’nin, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğüne bir yazı göndererek öğrenciyi tespit ettiği ve bunun sonucunda üniversite öğrencisine soruşturma açtığı öğrenildi.

Rum Kesimi’nde çirkin provokasyon! KKTC bayrağını yakma girişimini Rum polisi engelledi

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nde (GKRY) Kıbrıs Barış Harekatı’nın yıl dönümü nedeniyle gerçekleştirilen protestolarda bir eylemcinin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) bayrağını yakma girişimi Rum polisi tarafından engellendi.

ABD ve İsrail’in ‘ölüm vakfı’

ABD-İsrail güdümlü “Gazze İnsani Yardım Vakfı”nın dağıttığı yardımları almaya gelen Filistinliler her zamanki gibi İsrail’in saldırısına uğradı. Refah’ta yardım bekleyen 32 kişi, Netzarim Kavşağı’nda ise yardım bekleyen 4 kişi hayatını kaybetti. İsrail’in dün katlettiği Filistinlilerin sayısı ise 64 oldu.