Rekabet Kurulu onay verdi: n11’in yeni sahibi belli oldu

n11, Yeni Sahibi DMSF Holding İle Yola Devam Ediyor

Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformlarından biri olan n11, artık Abu Dabi merkezli yatırım şirketi DMSF Holding Limited tarafından kontrol edilecek. Rekabet Kurulu’nun onayıyla gerçekleşen bu sahiplik değişikliği, Türkiye e-ticaret sektöründe yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor.

2013 yılında Doğuş Grubu ve Güney Kore merkezli SK Group’un ortak girişimi olarak kurulan n11, kuruluşundan itibaren hızla büyüyerek Türkiye e-ticaret pazarında önemli bir oyuncu haline geldi. Getir tarafından satın alındıktan sonra yaşanan hisse devri süreci sonucunda artık DMSF Holding’in kontrolünde.

Yenilikçi Stratejilerle Pazarda Fark Yaratmayı Hedefliyor

DMSF Holding’in n11’i devralmasıyla birlikte Türkiye e-ticaret arenasında rekabet daha da kızışabilir. Platformun önümüzdeki dönemde izleyeceği stratejiler ve yapacağı yatırımlar, sektördeki dengeleri değiştirebilir.

Ekonomi dünyasında büyük yankı uyandıran bu gelişme, Türkiye’nin dijital pazarında yeni bir heyecan dalgası yaratabilir. n11’in gelecekteki başarılı projeleri ve iş birlikleri, tüketicilere daha iyi bir alışveriş deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Özetle, n11 artık DMSF Holding’in güçlü destek ve deneyimiyle yoluna devam ediyor. Türkiye’nin en sevilen e-ticaret platformlarından biri olarak, müşterilere kaliteli hizmet sunmaya devam edeceği açıklanmıştır.

Related Posts

Temmuz zammı netleşiyor: Memura ve emekliye ne kadar zam yapılacak?

Memur ve emekli maaşlarında Temmuz zammı için nefesler tutuldu. TÜİK’in açıklayacağı haziran ayı enflasyon verisi öncesi, 6 aylık enflasyon farkı hesapları hız kazandı. Beklentiye göre emekliye yüzde 16.95, memura ise toplu sözleşme ile birlikte yüzde 15.85 oranında kümülatif zam yapılması gündemde.

Bursa’nın ihracatı 116 ülkeyi geride bıraktı

Türkiye’nin en önemli sanayi kentlerinden Bursa, geçen yıl gerçekleştirdiği 18,2 milyar dolarlık ihracatla 116 ülkeyi geride bıraktı.

Altın almak için en doğru saat açıklandı! Fiyatlar bu zaman diliminde düşüyor

Altın alımında doğru gün kadar doğru saat de büyük önem taşıyor. Uzmanlara göre, özellikle sabah saatleri fiyatların daha düşük ve istikrarlı seyrettiği dönemler olarak öne çıkıyor. Gün içindeki dalgalanmaları takip etmeyen yatırımcılar ise zarar etme riskiyle karşı karşıya kalabiliyor.

Kayısıya alternatif olarak çilek üreten kadın siparişlere yetişemiyor

Malatya’nın Kale ilçesinde, kayısıya alternatif olarak çilek üretimine başlayan Hatice Kübra Bölükbaşıoğlu, sofralık olarak ürettiği ürünlere artan siparişleri karşılamaya çalışıyor.

Türkiye’de araç muayenede köklü değişim! Dünyada en yüksekler listesine girildi

Araç muayene istasyonlarında yeni dönem hazırlıkları başladı. 2024 verilerine göre 12,5 milyon olan muayene sayısı tekrarları ile 15 milyona yükselirken, dünyada en yüksek araç muayenesi yapılan ülkeler arasında Türkiye de yer alıyor. Türkiye’de …

Araç muayenesinde yeni dönem: TÜVTÜRK isim değiştiriyor!

Türkiye’de araç muayene sisteminde önemli bir değişiklik yaşanıyor. Yeni marka Turka, 2027’den itibaren hizmet vermeye başlayacak. Bayilik sistemiyle yaygınlaşacak bu dönüşüm sektörde yeni bir dönem başlatacak.