Antalya’da Otomobil Yangını: Araç Kullanılamaz Hale Geldi

Antalya’da Bir Otomobil Yangında Kullanılamaz Hale Geldi

Antalya’da seyir halindeyken motor kısmından alev alan bir otomobil, maalesef yangında kullanılamaz hale geldi. Olay, Kepez ilçesi Fabrikalar Mahallesi Gazi Bulvarı’nda meydana geldi. Enver A. yönetimindeki 07 ATE 134 plakalı araçta dün saat 17.30 sıralarında yangın çıktı. Enver A., araçtan duman yükseldiğini fark ederek hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayıp durumu bildirdi. Aracı yolun kenarına çeken sürücü, yangın söndürme tüpüyle müdahale etmeye çalıştı ancak ne yazık ki alevler aracı hızla sardı.

Olayın ardından ihbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, yaklaşık yarım saatlik bir çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı. Ancak otomobil tamamen hurdaya dönmüş durumda. Enver A.’nın aracı kullanılamaz hale gelirken işinden evine dönerken olayın şokunu yaşadığı öğrenildi. İtfaiye ekipleri, aracı olay yerinden kaldırıp yolu trafiğe açarken, trafik ekipleri de konuyla ilgili gerekli tutanakları tuttu. Olayın çıkış nedeni ise henüz araştırılmaya devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Otomobil

Related Posts

Yapay zekâ restoranları ele geçiriyor

Ankete katılanların yüzde 98’i, önümüzdeki üç yıl içinde yapay zekânın müşteri deneyimi üzerindeki etkisinin büyük olacağını belirtti. Her on katılımcıdan sekizi ise gelecek yıl bu alandaki harcamalarını artırmayı planlıyor. Yapay zekâ şimdiden bazı …

İsveç-Çin ortak yapımı model, 5 yıldızla en güvenilir elektrikli araç seçildi!

Elektrikli araç dünyasında ezber bozan bir başarıya imza atıldı! İsveç ve Çin’in ortak üretimi olan yeni nesil elektrikli otomobil, Avrupa’daki çarpışma testlerinden 5 yıldız alarak en güvenilir model ilan edildi.

İnkalar’dan da eski bir tapınak ortaya çıkarıldı

Bolivya’nın dağlık bir bölgesinde, İnkalardan yüzyıllar önce And Dağları’na hükmeden gizemli Tiwanaku uygarlığına ait büyük bir tapınak kalıntısı ortaya çıkarıldı. Yerli halkın “Palaspata” adını verdiği bu yapı, Penn State Üniversitesi’nden arkeolog Jose Capriles liderliğindeki ekip tarafından detaylı olarak incelendi. Tiwanaku’nun merkeziyle arasında yaklaşık 215 kilometre bulunan bu tepe üzerindeki tapınağın, üç büyük ticaret yolunun kesişim noktasında olması nedeniyle stratejik bir konuma sahip olduğu belirtiliyor.

Kredi kartı kullanan herkes bu tuzağa düşebilir: Bir tıklamaya suç zincirine dahil olabilirsiniz

Kredi kartının yaygın biçimde kullanıldığı bu dönemde, dolandırıcılar radarına borçlu vatandaşları aldı. Nakit kullanımının azaldığı, alım gücünün düştüğü günümüzde insanlar geçimlerini kredi kartıyla sağlamaya çalışırken, dolandırıcılar bu durumu fırsata çevirdi.

Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası başladı

Türkiye Kano Federasyonu ile Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle organize edilen Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası, Eskişehir’de başladı.

Instagram’ın yeniden paylaşma özelliği kullanıma açıldı

Instagram için yeniden paylaşma özelliği kullanıma açıldı. Farklı uygulamaların bünyesinde yıllardır bulunan özellik, Instagram için yeni kullanıma sunuldu.