Şişede durduğu gibi durmadı, tartışma kanlı bitti! Ölü ve yaralı var

Gece saatlerinde Manavgat ilçesi Sorgun Mahallesi Herdford Caddesi’nde meydana gelen olayda, Manavgat Çevreyolu Köprüsü yakınında ırmak kenarında alkol alan gençler arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kanla noktalandı.

Edinilen bilgiye göre, samimi arkadaş olan Denizhan Deniz ve Uygar Özen, gece 02.30 sıralarında ırmak kenarına gelerek alkol almaya başladı. Bir süre sonra alkol alan gençlerin yanına isminin Mahmut E.Y. olduğu öğrenilen motosikletli bir şahıs gelerek, Denizhan Deniz ve Uygar Mahmut Eren ile birlikte alkol almayı sürdürdü.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kısa süre sonra aralarında tartışma çıktı. Kısa süre sonra gençler anasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek yumruklaşmaya dönüşürken, bir süre sonra Mahmut E.Y. gençlerin yanlarında getirdiği meyveleri doğramak için kullandıkları bıçağı alarak Denizhan Deniz ve Uygar Özen’i defalarca bıçakladı.

Denizhan Deniz, 20-25 metre ileride ırmak kenarında düştüğü yerde yaşamını yitirirken, Uygar Özen ise olay yerinden 100-150 metre ileride yaralı olarak bulundu. İhbar üzerine olay yerine Manavgat Emniyet Müdürlüğü ve 112 Sağlık ekipleri sevk edilirken, verilen adrese gelen ekipler bıçaklanan Denizhan Deniz’in olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi.

ANNESİ FENALIK GEÇİRDİ

Aldığı bıçak darbeleri ile yaralanan Uygar Özen isimli genç ise sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla önce Manavgat Devlet Hastanesine ardından da hayati tehlikesi bulunması nedeniyle Antalya Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Olayı duyan Denizhan Deniz’in ailesi, arkadaşları ve yakınları olay yerine akın ederken, annesi fenalık geçirdi. Denizhan Deniz’in cenazesi Olay Yeri İnceleme ekibi, Cumhuriyet Savcısı ve Adli Tabibin incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

POLİSE GİDEREK TESLİM OLMUŞ

Olay yerinden kaçan cinayet zanlısı Mahmut E.Y.’nin ise kısa süre sonra Manavgat Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim olduğu öğrenildi.

Mahmut E.Y.’nin emniyetteki ilk ifadesinde; alkol almak için ırmak kenarına geldiğinde bir otomobilin arkasında alkol alan ve daha önce tanımadığı 2 kişinin kendisini birlikte alkol almak için yanlarına davet ettiğini, aralarında çıkan tartışma sonrasında olayın yaşandığını söylediği öğrenildi.

Related Posts

Erzurum’da 53 düzensiz göçmen yakalandı

Erzurum’da yasa dışı yollarla yurda girdiği belirlenen 53 düzensiz göçmen, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalandı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, göçmen kaçakçılığıyla mücadele kapsamında sürdürülen denetimlerde, farklı uyruklardan çok sayıda kişi tespit edilerek gözaltına alındı

Bakan Yumaklı, AKP’ye destek istedi: Arkamızda olun; fırsat bulsalar bizi Gazze’den beter ederler

Bakan Yumaklı, AKP’ye destek istedi: Arkamızda olun; fırsat bulsalar bizi Gazze’den beter ederler

Trump o Türk ülkesinin vatandaşlarına kısıtlama getirdi!

ABD Başkanı Donald Trump’ın yönetimi, ulusal güvenlik gerekçesiyle 12 ülkenin vatandaşlarına ABD’ye seyahat yasağı getirdi. Afganistan, Myanmar, Çad, Kongo, Ekvator Ginesi, Eritre, Haiti, İran, Libya, Somali, Sudan ve Yemen vatandaşlarının ABD’ye …

Yolundaki kırmızı halıyı kaldırdılar

NATO toplantısında geçen yıl kırmızı halıyla karşılanan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, bu yıl Brüksel’de havaalanında sembolik kabulle yetinmek durumunda kaldı.

1 Temmuz’da başlayacak: Tutar 252 bin TL’ye yükseldi

Karayolu yolcu taşımacılığı sektöründe uygulanan Zorunlu Koltuk Ferdi Kaza Sigortası kapsamında teminat tutarlarında artışa gidildi.

CHP’deki ‘trol’ krizinin deşifresi: Kılıçdaroğlu itibarını kazanmak için gelmek isteyecek

Yeni Şafak Yazarı Ersin Çelik, Eren Erdem’in ortaya saçtığı CHP içerisindeki ‘trol timi’ krizine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. CHP içerisinde Ekrem İmamoğlu adına güç elde etmek, diğerlerini tasfiye etmek için bir operasyon ekibi kurulduğunu anlatan Çelik, “En güçlüsü İmamoğlu’nun ekibiydi. Her türlü itibar suikastını yaptılar. Kılıçdaroğlu’nu açıklama yapmaya mecbur bıraktılar.” dedi. Kılıçdaroğlu’nun itibarını kazanmak için gelmek isteyeceğini belirten Çelik, “Bu operasyonu ona çekenlerle hesaplaşacak. Açıkça söylüyorum: İmkân bulsalar Kılıçdaroğlu’nu asacaklar” diye konuştu.