Adana’da Bilezik Hırsızlığı

Adana’da Genç Kadının 100 Bin Liralık Bileziği Çalındı!

Adana’da yaşanan olayda, bir kişi genç kadının yaklaşık 100 bin lira değerindeki düşürdüğü bileziği alarak kayıplara karıştı. Olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı Çukurova Semt Pazarı’nda meydana geldi. B.A.Ç. isimli genç kadın, akşam akrabaları ile semt pazarında dolaşırken bileziğini düşürdü.

Olayın güvenlik kamerası kayıtlarında, bileziği yerden alan kişinin cebine koyup uzaklaşması net bir şekilde görülüyor. Genç kadın, bileziğinin kaybolduğunu fark edince iş yerindeki güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Ardından polise giderek durumu şikayet etti. Adana Emniyet Müdürlüğü, şu anda bileziği alan şahsı aramaktadır.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, genç kadının üzerinden çalınan değerli bileziğin bir an önce bulunması için polis çalışmalarını sürdürüyor. B.A.Ç., yaşadığı bu tatsız olayın etkisinden kurtulmak ve adaletin sağlanmasını bekliyor.

Adana’da yaşanan bu hırsızlık olayı, güvenlik kamerası görüntüleriyle bir kez daha kanıtlandı. Vatandaşlar da benzer durumlarda dikkatli olmaya davet ediliyor. Olayla ilgili gelişmeleri takip ederek, hırsızın yakalanması için destek olabilirsiniz. – ADANA

Related Posts

Avrupa borsaları karışık seyirle kapandı

Avrupa borsaları, haftanın ikinci işlem gününü karışık seyirle tamamladı.

Şirketlerden art arda ilk çeyrek açıklamaları

Farklı sektörlerdeki şirketler 2025 yılı ilk çeyrek finansal ve operasyonel sonuçlarına dair açıklamalarda bulundu.

Teklif Meclis’e sunuldu… Kabul edilirse bir meslek grubu daha Yeşil Pasaport’tan yararlanacak

Serbest muhasebeci mali müşavirler ile yeminli mali müşavirlere yeşil pasaport yolu açılıyor. Meclis’e sunulan kanun teklifi kabul edilirse bu meslek gruplarının en az 10 yıl kıdem şartıyla hususi damgalı pasaport (yeşil pasaport) alabilecek.

Borsa güne yatay başladı: Fed ve Fitch Heyecanı! (7 Mayıs 2025)

Dün alıcılı bir seyir izleyen BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,25 değer kazanımıyla 9.134,68 puandan kapatmıştı. Bugün açılışta endeks, önceki kapanışa göre 1,85 puan yükselerek 9.136,54 seviyesine ulaştı. Sektör endekslerinde bankacılık yüzde 0,12 …

BIST 30 endeksi güne sınırlı yükselişle başladı

BIST 30 Endeksi Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası haftanın üçüncü işlem gününe yüzde 0,1 artışla 10.441,00 puandan başladı.

Bakan Kacır: Yeni sanayi alanları kurguluyoruz

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Güneş panelinden ticari araçlara, beyaz eşyadan demir çeliğe pek çok alanda, Avrupa değer zincirlerinin en önemli oyuncusuyuz. 22 yıl önce 36 milyar dolar olan yıllık ihracatımız, bugün 265 milyar dolara ulaştı. Türkiye bugün, Çin’den sonra Orta Avrupa’ya kadar uzanan geniş kuşakta, en fazla ürünü rekabetçi şekilde en fazla ülkeye ihraç edebilen ülkedir” dedi.