android haber sitesi

Haber Takip Merkezi – Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi – Ülkenin Nabzını Tutan Site

İstanbul’da hastaya acil müdahale esnasında fiyat pazarlığı yapan özel hastanenin biriminin tüm faaliyetleri durduruldu.

İstanbul'da hastaya acil müdahale esnasında fiyat pazarlığı yapan özel hastanenin biriminin tüm faaliyetleri durduruldu.

İstanbul’da bir özel hastanede skandal bir olay yaşandı. Göğüs ağrısıyla hastaneye giden B.T. anijyo için ameliyathaneye alındı. Ameliyat devam ederken hastanenin muhasebecisi hiçbir koruyucu kıyafet giymeden ameliyathaneye girdi. Muhasebeci, acil müdahale yapılan hastayla pazarlık yapmaya başladı.

“EN DÜŞÜK YAPABİLECEĞİM 10’A VAR”

Muhasebecinin ameliyat masasındaki hastaya “15’e de var, 18’e de var, 35’e de var. En düşük yapabileceğim 10’a var” dediği duyuldu. İnfial yaratan görüntülerin ardından Sağlık Bakanlığı inceleme başlattı.

HASTANENİN İLGİLİ BİRİMİNİN FAALİYETLERİ DURDURULDU

Konuya ilişkin açıklama geldi. Açıklamada, söz konusu hastanenin ilgili biriminin faaliyetlerinin durdurulduğu belirtildi.