Özel hastanede bebeklere kötü muamele iddiası: İnceleme başlatıldı

İstanbul’daki Özel Hastanede Şok İddialar Ortaya Atıldı!

Bir özel hastanede çalışan doktor Ali Osman Önder, anne adaylarının erken doğum yapması için zorlama yapıldığını sosyal medya üzerinden video çektirildiğini iddia etti. Sağlık Bakanlığı konuyu soruşturuyor.

Yeniyüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde görevli doktor Emrah Ergün ise sosyal medyada yeni doğan bebeklere kötü muamele yapıldığını iddia etti.

Doktor, kadınların zorlanarak erken doğuma alındığını, sezaryenle doğum yapmalarına zorlandıklarını ve karşı çıktıklarında tehdit edildiklerini ileri sürdü.

Sağlık Bakanlığı, konuyla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıklayarak, “Sosyal medyada bir özel sağlık kuruluşunda çalışan doktorun iddialarını içeren durum İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından titizlikle incelenmektedir. İdari ve hukuki süreçler sürmektedir. Kamuoyuna duyurulur.” dedi.

(SOSYAL MEDYA)

Related Posts

Rusya’nın ilerleyişi hızlandı: Rus ordusu 588 kilometrekarelik alanı ele geçirdi! Ukrayna’ya kimyasal silah suçlaması

ABD merkezli Savaş Çalışmaları Enstitüsü’nün (ISW) verilerine göre, Rusya’nın Ukrayna’daki askeri ilerleyişi haziran ayında hız kazandı. Rus birlikleri, geçtiğimiz ay 588 kilometrekarelik Ukrayna toprağını kontrol altına aldı. Bu rakam, kasım 2024’ten bu yana görülen en yüksek ilerleme olarak kayıtlara geçti. Öte yandan, Rusya’nın istihbarat ajansı Federal Güvenlik Servisi (FSB), Ukrayna’nın savaşta kimyasal silah kullandığına ilişkin kanıtlar ele geçirdiğini öne sürdü.

ABD Başkanı Trump: Benim Tesla’ya desteğim olmasa Elon Musk Güney Afrika’daki evine dönmek zorunda kalırdı

Başkan Trump, mali destek verilmemesi durumunda Tesla’nın ve elektrikli araçların üretilemeyeceğini savundu

Sarıyer’de denize girdikten sonra kaybolan Enes’ten kahreden haber

Sarıyer Kısırkaya Plajı’nda denize girdikten sonra kaybolan 18 yaşındaki Enes Açıkça’nın cansız bedeni, kaybolduğu yerden 4 kilometre uzaklıkta bulundu.

Ukrayna ordusu bir F-16 uçağını daha kaybetti

Ukrayna ordusu, Batı ülkelerinin tedarik ettiği F-16 savaş uçaklarından bir tanesini daha pilotu ile birlikte kaybettiğini bildirdi.

Trump’ı çıldırtan iddia! “Asılsız ve uydurma”

ABD Başkanı Donald Trump, İran’a askeri amaçlara hizmet etmeyecek şekilde nükleer tesisler geliştirmesi için 30 milyar dolar finansal destekte bulunmayı düşündüğü yönündeki haberleri yalanladı. Trump, Truth Social hesabından yaptığı açıklamada, “ABD …

Yargıtay Onursal Daire Başkanı Aktan’dan CHP’nin kurultay davası ile çarpıcı değerlendirme: Davanın altı boş

CHP’de kurultayın iptali ve kayyum atanması talepli davayla ilgili konuşan Hamdi Yaver Aktan, “Davanın altı boş, mutlak butlan koşulları yok. Kayyum da atanamaz,” dedi. Aktan’a göre kurultay meşru şekilde tamamlandı, dava hukuki dayanaktan yoksun.